News Flash:

Ai mancat vreodata OUA MURATE in otet? Doamne, cat de bune sunt! Se prepara foarte usor, iar gustul e dumnezeiesc!

1 Aprilie 2017
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6667 RON (-0.0010)
USD: 4.0359 RON (+0.0018)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua
- o cana de cana de otet
- o cana de apa
- o lingura de boabe de mustar
- un catel de usturoi
- o lingura de piper boabe
- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Fun.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 25 queries | Mysql time :0.022915 (s)